Tiertime

Beijing Tiertime Technology Co, Ltd. is een toonaangevende innovator en de grootste leverancier van 3D-printoplossingen in Azië. Tiertime heeft zijn industriële status bereikt door het uitrollen van vooruitstrevende 3D-printerproducten, zoals de Inspire-serie en de befaamde desktop UP-serie. Daarnaast levert Tiertime de gebruiksvriendelijke UpStudio 3D-printersoftware en de kwalitatief hoogstaande UPFILA 3D-printfilament .

Het hoofdkantoor van Tiertime is gevestigd in Beijing, China. Het bedrijf bereikt de mondiale markt met officiële resellers die overal ter wereld gevestigd zijn.

Tiertime was voorheen bekend als Beijing Yinhua Laser Rapid Prototyping en Mould Technology Co Ltd. Dit bedrijf werd opgericht door professor Yan Yongnian van de Tsinghua Universiteit, die bekend staat als degene die de 3D-printers in China introduceerde.

Dobot

Ons verhaal
Shenzhen Yuejiang Technology Co. Ltd (“Yuejiang”) is in juli 2015 in Shenzhen China opgericht door vijf toegewijde robotica-ingenieurs met de missie om de ontwikkeling en upgrading van de industriële robotarmen in China te vergemakkelijken en de uitgebreide toepassingen in deze arena continu te ontwikkelen. Dobot, de eerste generatie van de robotarm van Yuejiang, zag het levenslicht in 2015  en werd wereldwijd warm op de markt ontvangen.

Yuejiang heeft 4 kerntechnologieën van een lichte robotarm met intelligent besturingselement, krachtelement, flexibele body en verbindingswolk. De kern assemblage-eenheden zijn allemaal onafhankelijk ontwikkeld, die nu drie PCT internationale patenten, tien Chinese octrooien, 25 praktische nieuwe modeloctrooien en één copyrightregistercertificaten hebben gehad. Dobot bespaart bijna 70% kosten in vergelijking met het integratieschema, in plaats van de enorme, zware, dure traditionele modus, creëert Dobot een gemakkelijk te gebruiken, flexibele, gebruiksvriendelijke making-prevalentie.

Met steun van SIAT, APHRO.DITE, het Sino-Germany Space Robot United Laboratory of HIT, geeft de combinatie van insustry-university-research-samenwerking Yuejiang een krachtige garantie. Met de kerntechnologie van industriële robotketen heeft Yuejiang nu drie producten gelanceerd.

Dobot 1.0 met hoge precisie en intelligente bediening, die bestuurd kan worden door App, PC, leapmotion, gebaar, stem, visie en EGG, wordt verwelkomd door makers. Dobot Magician integreert 3D-printen, lasergraveren, schilderen en schrijven. De 13 uitbreidingspoorten kunnen secundaire ontwikkeling ondersteunen. De studeerfunctie is geschikt voor mensen van alle leeftijden, iedereen kan leren hoe het werkt in slechts 1 minuut.

Dobot M1 start een nieuw intelligent bedrijfstijdperk, dat een brede markt creëert door deze eenvoudig te gebruiken robotarm toe te passen in de medische wereld, catering en op vele andere terreinen.

Yuejiang heeft meer dan duizend klanten in Kickstarter en heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van productkwaliteit en heeft zijn klantenbestand uit verschillende sectoren, van productie, onderzoek, onderwijs, industrie en particulieren, gestabiliseerd.

Met zijn overtuigende en uitstekende robottechnologie zal Yuejiang zijn R & D verder versterken in zijn laboratorium in Shenzhen en zijn aanwezigheid op de markt uitbreiden. In het bijzonder breidt het zijn werkgebied uit bij het opvoeren van een distributienetwerk voor heel China en wereldwijd.

Yuejiang opent een intelligent making-tijdperk, dat industriële robotarmen intelligenter maakt, dichter bij het leven staat en zich aanpast aan de desktop. Mensen zullen het gemak ervaren. We doen ons best om uw assistent van het leven te zijn, robotarmen in elk gezin te laten integreren en mensen meer tijd te geven om van hun leven te genieten.

 

German RepRap

German RepRap GmbH, met het hoofdkantoor in Feldkirchen bij München, is oorspronkelijk opgericht als German RepRap Foundation (GRRF). Sinds de oprichting heeft het bedrijf 3D-printers en filamenten, software en accessoires ontwikkeld op basis van de RepRap-technologie (Fused Filament Fabrication). German RepRap is het eerste bedrijf in Duitsland dat een op RepRap-gebaseerde (open source architectuur) 3D-printer op de markt bracht voor industriële doeleinden: de German RepRap X1000 met een bouwvolume van 1000mm x 800mm x 600mm.

De productlijn wordt voortdurend uitgebreid en omvat 3D-printers voor professioneel gebruik op het gebied van productontwikkeling, prototyping, modelbouw, architectuur en design. German RepRap heeft gebruikers in verschillende industrieën en onder ontwerpers, architecten, artiesten, universiteiten, hobbymodelbouwers en veel particuliere gebruikers.