Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag. De verzendkosten zijn voor alle betalingsmogelijkheden gelijk.

Orderbedrag: Verzendkosten:
Tot en met € 50,- € 7,50 (incl. btw)
Boven de € 50,- € 5,00 (incl. btw)

Alle pakketten worden verzekerd en met handtekening voor ontvangst verstuurd.

Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden ( DHL verstuurt helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen – zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de ‘geen verzendkosten’………
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Verzendmethode

Uw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren of later nogmaals aangeboden.

 

Levertijd

Bij 3D2BUY.com wordt uw bestelling binnen 24 uur bezorgd met DHL.

Bestellingen op werkdagen tot 23:59 uur geplaatst en betaald met iDEAL, worden de volgende werkdag al geleverd met DHL. Als u kiest voor een van onze andere betaalmethoden kunnen wij uw order tot 22.00 uur verwerken.

Uw zending volgen:

Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een e-mail met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen.

Als u niet thuis bent of niet in de gelegenheid bent om af te halen

DHL bezorgt 6 dagen in de week. Als u niet thuis bent, dan biedt de DHL het pakket indien mogelijk bij de buren of een dag later opnieuw aan. Als u bij de tweede bezorgpoging niet aanwezig bent, dan wordt uw bestelling automatisch bij een afhaalpunt van DHL bezorgd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. De bestelling kunt u binnen twee weken afhalen op vertoon van uw legitimatie.

Afleveradres

Als u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van DHL, dan kunt u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres.

Levering naar België

Via 3D2BUY.com kunt u eenvoudig bestellen vanuit België.